Universeel Professional

Universeel professional Van Bruchem Zwolle                                                                                           MAAK EEN AFSPRAAK

Universeel professional  Van Bruchem in Zwolle is een autogarage verbonden aan Bosch car service waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie aan alle automerken. Of het nu gaat om de jaarlijkse APK, distributieriem, trekhaken, bandenservice of schade, er is specialisme in het gehele brede pallet. De medewerkers zijn allround en de meeste hebben meer dan 25 jaar ervaring.

Autogarage met lange geschiedenis

Het autobedrijf is al meer dan 50 jaar lid van de BOVAG en heeft door de historie een kwalitatief hoogwaardig serviceniveau bereikt waarbij de klant op ieder moment van de dag drempelloos binnen kan lopen.

Daarnaast is de verkoop van auto's ook één van de belangrijke pijlers.

Servicegebied

Universeel professional Van Bruchem is een autogarage die voorziet in auto onderhoud voor alle auto's in Zwolle en omstreken.

Aanvullende dienstverlening

Universeel professional  Van Bruchem kunt u terecht voor verzekeringen, financiering, aircoservice, schadeherstel, haal en brengservice en ruitservice.

Ons laatste nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten.

Meer dan 50 jaar ervaring
Team van specialisten staat voor u klaar!
Wekelijks nieuwe occasions!