Fiat en Lancia Garage Zwolle

Vakgarage voor Fiat en Lancia

Bent u op zoek naar een goede garage voor uw Fiat of Lancia? Autoservice van Bruchem heeft jarenlange ervaring als dealer van Fiat en Lancia en is tegenwoordig Fiat en Lancia specialist. Door onze ruime ervaring met alle Fiat modellen hebben wij heel scherpe Fiat onderhoudsprijzen.

  • Professionele monteursBovag Garantie Fiat Garage Zwolle
  • Echt familiebedrijf
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Verbonden aan Checkstar
  • De nieuwste apparatuur
  • Vrije verkoop en bemiddeling

Fiat en Lancia specialist

Fiat garage Van Bruchem is vanaf juli 2010 vanuit het voormalig dealerschap specialist in Fiat en Lancia voor de regio Zwolle. Na enkele jaren de verkoop van nieuwe Fiat en Lancia onder onze hoede te hebben gehad, zijn wij vanaf 1 juli 2010 vanuit het voormalig dealerschap overgegaan naar de status van specialist in de merken Fiat en Lancia. Dit houdt in dat wij ons met Fiat en Lancia hoofdzakelijk concentreren op service, onderhoud en reparatie maar ook op de vrije verkoop van Fiat en Lancia.
Wij van Van Bruchem zijn vastbesloten met ons team, service en kwaliteit te bieden met de passie die deze kleurrijke Italiaanse automerken verdienen. Zowel voor de mensen die nu Fiat of Lancia rijden, als voor toekomstige Fiat- of Lancia-rijders.

Fiats en occasions

U kunt in onze Fiat garage terecht voor nieuwe Fiats en occasions maar ook voor alle andere merken. Het voordeel is dat wij over de vrije verkoop beschikken van Fiat en niet gebonden zijn aan FGAN.  Vaak bemiddelen wij namens u in de aankoop. Naast specialist in de merken Fiat en Lancia zijn wij ook officieel Suzuki-dealer voor de regio Zwolle. Wilt u meer weten over onze Suzuki-activiteiten? Kijk dan op onze speciale Suzuki Zwolle website.

Fiat reparatie en onderhoud

Als u uw Fiat in goede conditie wilt houden dan is regelmatig onderhoud een must. Voor alle modellen van Fiat kennen wij de onderhoudsschema's door en door. Met onze jarenlange ervaring houden wij uw Fiat in topconditie. Het onderhoud voeren wij volgens fabrieksvoorschriften uit. Op het onderhoud en reparaties zijn ook standaard de Bovag regels en garantie van toepassing. Kies daarom voor van Bruchem als garage voor uw Fiat!

Lancia reparatie en onderhoud

Een Lancia verdient officieel Lancia onderhoud met originele Lancia onderdelen. Uw Lancia is bij van Bruchem Zwolle in goede handen. In onze Lancia garage kunt u terecht voor regulier onderhoud, reparaties en schadeherstel van uw Lancia. Of u nu een old-timer Lancia rijdt of een nog nieuwere Lancia. Met de service van van Bruchem weet u zeker dat u weer veilig de weg op kan!

CHECKSTAR

Checkstar is een wereldwijd autoservice netwerk dat gespecialiseerd is in onderhoud en service voor uw auto. Als officieel garagebedrijf van Magneti Marelli springt Checkstar in op de behoefte van de consument, waarbij behulpzaamheid hoog in het vaandel staat. Doordat  Checkstar dealer Van Bruchem een schat aan ervaring heeft, is uw auto altijd in goede handen bij Van Bruchem.

 

Ons laatste nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten.

Meer dan 50 jaar ervaring
Team van specialisten staat voor u klaar!
Wekelijks nieuwe occasions!